FreeHorseStyle
FreeHorseStyle
facebook   Youtube   |   torokgyorgy.hu   deutsch.torokgyorgy.hu   english.torokgyorgy.hu   Aa | Vissza  

FreeHorseStyle alap kurzus indul a Balaton mellett

2011.06.10
A FreeHorseStyle lókiképzés alapja, hogy a lovak elméjének működését megtanuljuk, ezáltal megértsük gondolkodásukat. Ezt követően kezelni tudunk minden viselkedési problémát, ami adódhat a ló fajtájának jellegzetességeiből, valamint a ló személyiségéből.
Az elméleti oktatás során, betekintést nyerhetünk a ló elme működésébe, megtanulhatjuk a jó, és rossz viselkedési formák kialakulásának okait, azok kezelését.

A gyakorlati oktatás során, elsajátítjuk a közös nyelv használatát lovunkkal, megtanuljuk azokat a jelzéseket, amik segítségünkre szolgálnak majd a közös időtöltésben legyen szó sportról, vagy hobbiról Kurzusainkat nem szedjük szét különböző problémák kezelésére tartott kurzusokra, hiszen a FreeHorseStyle lókiképzés szerint, minden probléma egy tőről fakad, tehát ha megismerjük a lovak elméjének működését, a lovak gondolkodását, minden problémát kezelni tudunk majd.
Alapelvem: Úgy képezzük, hogy vágyjon rá, hogy foglalkozzunk Vele.

ALAP KURZUS
Az alap kurzus három napos elméleti, és gyakorlati oktatást tartalmaz.
A kurzus elméleti, és gyakorlati anyaga: - A lovak elméjének működése - Gondolkodási formák - Személyiségi típusok - Viselkedési problémák analizálása - Közös jel- és nyelvrendszer kialakítása[/list]
Helyszín: Pannon tanya
Ár: 72 000 Ft + Áfa
Jelentkezni lehet a kurzus@torokgyorgy.hu címen.
Jelentkezési határidő: 2011.06.05
A kurzussal kapcsolatosan érdeklődni lehet:
Török György
+36 70 945-7335
kurzus@torokgyorgy.hu
Mészáros Imola
+36 20 481-0254
kurzus@torokgyorgy.hu
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban